Deze website maakt gebruik van cookies

Dankzij cookies kunnen we je gebruikerservaring verbeteren. Je vindt meer info in onze privacyverklaring. Door verder te gaan aanvaard je onze voorwaarden.


https://www.visitlimburg.be/nl/privacyverklaring

igor-def.png (copy)
vlak-bl.png (copy)
VOORWOORD
INHOUDSTABEL

De zomer staat voor de deur. Ook jij wilt er vast weer op uittrekken. Gelukkig hoef je het niet ver te zoeken. Net over de grens ontdek je Belgisch-Limburg. Het is net zo mooi als jullie Limburg, maar toch dat tikkeltje anders. Hier kom je tot rust in de uitgestrekte landschappen, aan de oevers van de Maas, in de gezellige steden en dorpen. Actief met de fiets of te voet, of net heerlijk ontspannen. Bij ons kom je niet zomaar op vakantie, maar ben je onze gast.
877 400 Limburgers staan klaar om je te ontvangen met een grote glimlach. Ze maken je wegwijs in de mooiste modewinkels, laten je culturele parels ontdekken en proeven van culinaire versnaperingen. In Belgisch-Limburg kan je met volle teugen genieten van het leven.
Je maakt tijd voor herinneringen die je een leven lang meedraagt. Samen met vrienden, familie of net even alleen. Tot binnenkort!


Igor Philtjens

voorzitter Visit Limburg - gedeputeerde

facebook.png (copy1) twitter.png (copy1) linkedin.png (copy1)

Deel deze pagina

dffh.png
SCROLL NAAR BENEDEN
scroll-knopje.png (copy2)
igor-def.png (copy)
VOORWOORD
INHOUDSTABEL

De lente doet de natuur opnieuw ontluiken.
Ook jij wilt er vast weer op uittrekken.
Gelukkig hoef je het niet ver te zoeken.
Net over de grens ontdek je Belgisch-Limburg. Het is net zo mooi als jullie Limburg, maar toch dat tikkeltje anders.
Hier kom je tot rust in de uitgestrekte landschappen, aan de oevers van de Maas,
in de gezellige steden en dorpen. Sportief met de fiets of te voet, of net heerlijk ingetogen. Bij ons kom je niet zomaar op vakantie, maar ben je onze gast. 877 400 Limburgers staan klaar om je te ontvangen met een grote glimlach. Ze maken je wegwijs in de mooiste modewinkels, laten je culturele parels ontdekken en proeven van culinaire versnaperingen. In Belgisch-Limburg kan je met volle teugen genieten van het leven. Je maakt tijd voor herinneringen die je een leven lang meedraagt. Samen met vrienden, familie of net even alleen. Tot binnenkort!


Igor Philtjens

voorzitter Visit Limburg - gedeputeerde

facebook.png (copy1) twitter.png (copy1) linkedin.png (copy1)

Deel deze pagina

SCROLL NAAR BENEDEN
scroll-knopje.png (copy2)