Deze website maakt gebruik van cookies

Dankzij cookies kunnen we je gebruikerservaring verbeteren. Je vindt meer info in onze privacyverklaring. Door verder te gaan aanvaard je onze voorwaarden.


https://www.visitlimburg.be/nl/privacyverklaring

Igor Philtjens

voorzitter Visit Limburg

gedeputeerde

Je vakantie is dichterbij dan je denkt. 
In Belgisch-Limburg ontmoet je een bestemming met een bijzonder verhaal. Hier vind je weidse landschappen, met daartussen gezellige steden en dorpen, historische bezienswaardigheden en tal van verblijfsmogelijkheden. Dat alles is verbonden door meer dan 2000 kilometer hoogwaardige fiets- en wandelpaden. En overal ontvangen de Limburgers je met open armen. 

Je reis naar Limburg begint in dit digitale magazine, vol originele zomerideeën en tips voor de mooiste fiets- en wandelroutes. Klik dus snel door naar onze hoogtepunten en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf.


Igor Philtjens

voorzitter Visit Limburg

gedeputeerde

Je vakantie is dichterbij dan je denkt. 
In Belgisch-Limburg ontmoet je een bestemming met een bijzonder verhaal. 

Hier vind je weidse landschappen, met daartussen gezellige steden en dorpen, historische bezienswaardigheden en tal van verblijfsmogelijkheden. Dat alles is verbonden door meer dan 2000 kilometer hoogwaardige fiets- en wandelpaden. En overal ontvangen de Limburgers je met open armen. 
Je reis naar Limburg begint in dit digitale magazine, vol originele zomerideeën en tips voor de mooiste fiets- en wandelroutes. 
Klik dus snel door naar onze hoogtepunten en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf.